Despre Bentitele Evei

Ce este "Bentitele Evei"? O parte din sufletul meu, acea parte colorata si vesela ramasa vie din vremea copilariei si care inca ne indeamna pe fiecare dintre noi, intr-un fel sau altul, la joaca.
Imi place sa ma joc! Printre culori si texturi, printre pietricele si perlute, printre visele si dorintele oamenilor pe care incerc sa le indeplinesc cum pot mai bine.
Bentitele Evei a luat nastere odata cu dorinta imensa ca micuta mea sa poarte accesorii speciale, unice. Asa am ajuns sa sacrific esarfe dragi si chiar rochii, pe care le-am transformat in flori si floricele.
Am inceput stangaci si timid in micul balcon al unui apartament de bloc, coltul meu cald si plin de sentimente, de la entuziasm la deznadejde, de la curaj la teama, de la dorinta arzatoare de a reusi la neincrederea ce mi s-a cuibarit in suflet de mii de ori.
Am sacrifcat timp pretios alaturi de cei dragi si zeci de ore de somn, dar proiectul meu a crescut frumos si eu odata cu el.
Am avut alaturi oameni care au crezut in mine si care m-au incurajat, oameni care au tras de mine cand am simtit ca nu mai pot, oameni care mi-au spus zilnic, "zambeste" si "poti", dar si oameni care au incercat sa ma traga inapoi cu orice pret si carora tin sa le multumesc, ei m-au facut sa vreau de fiecare data mai mult.
A crescut si Eva, mult prea repede parca, iar astazi nu mai accepta orice accesoriu ca odinioara, isi alege singura doar ce ii place, chiar daca nu a fost creat special pentru ea, iar mami este nevoita sa munceasca de doua ori, insa de fiecare data cu acelasi drag si entuziasm.
Imi iubesc munca! Si iubesc sa aduc putin frumos in viata tuturor celor cu care colaborez, prin creatiile mele.